Medewerkers

Echte teamspelers

De medewerkers van Th. van de Loo b.v. zijn echte teamspelers. Zij communiceren dan ook gericht met de opdrachtgevers. We denken met ons gehele team van circa 25 medewerkers graag voortdurend mee om het beste resultaat te realiseren. Opdrachtgevers kunnen ons daar op aanspreken. We houden in dat samenspel van korte lijnen, waardoor flexibiliteit in een grote mate mogelijk is. Op deze wijze kunnen we snel inspelen op ieders wensen.

Continuïteit is de kracht voor kwaliteit. Met deze gedachte nemen we graag de verantwoordelijkheid op ons voor volledige trajecten. Onze medewerkers voeren bijna alle opdrachten in eigen beheer uit. Het is voor onze opdrachtgevers een geruststellende gedachte. Bij ons luidt het sterke motto: afspraak is afspraak. Dat heeft Th. van de Loo b.v. gebracht waar we nu zijn.

De kernactiviteiten van onze disciplines vullen elkaar in vele projecten naadloos aan. Dit heeft ook weer te maken met onze drang alles in eigen hand te houden. Een opdrachtgever profiteert daarvan. Want hij beschikt over een gesprekspartner die van alle markten thuis is.